Serenay Aktaş, Serenay Aktaş kimdir, Serenay Aktaş survivor, Serenay Aktaş mesleği, Serenay Aktaş hayatı, Serenay Aktaş resimleri, survivor serenay aktaş, survivor serenay, survivor 2014 Serenay Aktaş,Serenay Aktaş Beyaz Show,


Acun Ilıcalı, Survivor 2014 için kolları sıvadı. Survivor 2014 yarışmasına katılacak isimler birbir belli olmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde birkaç ünlünün ismi açıklanmıştı. Survivor ünlüler takımında yer alacak bir isim daha belli oldu. 


Survivor 2014 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında yer alacak olan Tolga Karel ve Ahmet Dursun isimlerinden sonra Survivor'da yer alacak olan bir diğer ünlü de Serenay Aktaş oldu. Peki kimdir bu Serenay Aktaş? Serenay Aktaş hakkındaki bilgileri sizin için derledik.

Acun Ilıcalı Survivor 2014'te yer alacak iki ismi daha Twitter adresinden duyurdu. Acun, twitter adresinden paylaştığı mesajda "Survivor'da olacağı bugün kesinleşen 2 isim daha milli futbolcu Ahmet Dursun ve oyuncu Serenay Aktaş." dedi. Acun twitter'dan Survivor'da yer alacak isimleri duyurmaya devam ediyor. Bakalım Survivor 2014'te Ünlüler takımında kimler yer alacak? Survivor 2014 ünlüler takımında kimler yer alıyor?


Serenay Aktaş 
1 Ekim 1993 İstanbul doğumlu güzel oyuncu, aynı zamanda bayan futbolcudur. Profesyonel anlamda futbol oynanayan güzel oyuncu, birçok kulüpte top oynamış ve halen futbol yaşantısına devam etmektedir. Serenay Aktaş, Türk Malı, Şüphe, Yahşi Cazibe, Kalbim Seni Seçti ve Muhteşem Yüzyıl gibi ünlü dizilerde rol almıştır.
Athena Gökhan, Athena Gökhan dua ederken, Athena Gökhan abdest görüntüleri, Athena Gökhan dua görüntüleri, Athena Gökhan dua resimleri, Athena Gökhan abdest alma görüntüleri, Athena Gökhan abdest, Athena Gökhan dua,


Athena grubunun yıldızı Gökhan Özoğuz, geçtiğimiz günlerde sosyal medyada yayınlanan bir fotoğrafıyla gündeme gelmişti. Sosyal medyayı birbirine katan bu fotoğrafta Gökhan Özoğuz'un bir caminin abdesthanesinde abdest aldığı görülüyordu.


Abdest alma görüntüleriyle gündeme gelen Athena Gökhan'ın bu seferde Dua ederken çekilmiş görüntüleri ortaya çıktı.

İnstagram hesabından paylaştığı Dua ederken çekilmiş görüntüsünün altına "dini konular çok hassas, farklı yöne çekilmesinden korktuğum için yorum yapmayacağım... Namaz, abdest veya dua için dövme engel değil.." notunu düştü.

İşte Athena Gökhan'ın Abdest alırken ve Dua ederken çekilen fotoğrafları:




Kasımpaşa Beşiktaş, Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman, Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak, Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman tekrar edilecek, Kasımpaşa Beşiktaş maçı tekrar, Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı, Kasımpaşa Beşiktaş maçı izle, 


Kasımpaşa-Beşiktaş maçı tekrar oynanacak. TFF, olaylı Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tekrar oynanmasına karar verdi. Peki Kasımpaşa-Beşiktaş maçı ne zaman tekrar edilecek? 




TFF'nin İstinye'deki Federasyon binasında bugün yaptığı toplantıdan sürpriz bir karar çıktı. Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Kasımpaşa-Beşiktaş maçının 30. dakikasında Kasımpaşalı Donk, sahaya giren ikinci topu eline almış ve bir müddet topu kucağında taşıdıktan sonra, Almeida gol pozisyonuna girince topu ona doğru atmış ve oyun kurallarını ihlal etmişti. Hakem düdük çalmış, maçı durdurmuş, Donk'a sarı kart göstermiş ve oyunu hava atışıyla tekrar başlatmıştı.

TFF, bugün yaptığı görüşmede maçın tekrar oynanmasına karar verdi. Kasımpaşa-Beşiktaş maçı ilerleyen günlerde federasyonun belirleyeceği bir tarihte tekrar oynanacak.

Kasımpaşa-Beşiktaş maçının oynanacağı tarih: 
(Federasyon açıkladığı zaman buradan bilgilendireceğiz.)

Düşler ve Umutlar, Düşler ve Umutlar dizisi, Düşler ve Umutlar dizisi ne zaman başlıyor, Düşler ve Umutlar oyuncu kadrosu, Düşler ve Umutlar konusu, Düşler ve Umutlar dizisi oyuncuları, Düşler ve Umutlar fox tv, Düşler ve Umutlar son bölüm, Düşler ve Umutlar 1. bölüm, Düşler ve Umutlar izle, Düşler ve Umutlar dizisi izle, Düşler ve Umutlar fragman,


Fox Tv, yeni bir diziyle daha ekranlara damga vurmaya hazırlanıyor. Yayınlanan birçok dizisi ile ses getiren Fox Tv'nin yeni dizisi "Düşler ve Umutlar" da epey ses getireceğe benziyor.



Dünyaca ünlü yazar Oliwer Twist'in romanından uyarlanan "Düşler ve Umutlar" dizisinin oyuncu kadrosunu, konusunu, hangi gün ve hangi saatte olduğunu sizler için araştırdık...

Düşler ve Umutlar Dizisi Oyuncu Kadrosu:
Berkehan Tüter, Mustafa Uğurlu,Gamze Karaman, Çağdaş Onur Öztürk, Korel Cezayirli, Müfide İnselel, Nusret Çetinel

Düşler ve Umutlar Dizisi Fragmanı İzle:


Düşler ve Umutlar Dizisi Yayın Günü ve Saati:
-
Düşler ve Umutlar Dizisi Konusu:
-
Medcezir, Medcezir son bölüm,  Medcezir 17. bölüm, Medcezir 18. bölüm, Medcezir fragman, Medcezir son bölüm fragmanı izle, Medcezir 18. bölüm fragmanı izle, Medcezir son bölüm özeti, Medcezir özet, Medcezir izle,


Star Tv'nin sevilen dizisi MEDCEZİR, yeni bölümüyle 17 Ocak 2014 akşamı izleyenleriyle buluşuyor. 18. bölümüyle ekrana gelecek olan Medcezir dizisinde Yaman ve Mira'yı zor günler bekliyor.


Bir türlü pislikten kurtulamayan Yaman, bakalım bu sefer kurtulacak mı? Yaman Mira ile tekrar birlikte olacak mı? Yaman Mira aşkı devam edecek mi? Tüm bu soruların cevapları Medcezir'in 17 Ocak 2014 Cuma akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde.


Medcezir 17. Bölüm özeti; 

 Mira, Yaman ile barışmak için adım atıyor...

Tozludere’deki hayatı, Yaman’ın ayağına bir kere daha dolanır. Eski arkadaşlarına uzattığı yardım eli, geleceğini yakabilecek bir ateşe dönüşür. Selim, bütün çabalarına rağmen Yaman’ın hayatının elinden kayıp gidebileceğini ilk kez fark eder ve restini çeker. Yaman’dan geri dönüşü olmayan bir tercih yapmasını ister. Zaman geçtikçe aralarındaki uçurumun büyüdüğünü fark eden Mira, Yaman’la konuşmak için eline geçen ilk şansı değerlendirir. Ancak kırgınlığı, Yaman’a zırhlarını yeniden giydirmiştir. Mira’nın sesi önündeki duvarları aşıp, Yaman’a kadar ulaşmaz. Mira, çaresizce Enderden yardım ister. Ender masum bir oyunla gençleri buluşturur. Yaman, geçmişinin hesabını ödemeye devam ediyor...

Bir yanda Tozludere, bir yanda yeni hayatı.. Bir yanda geçmişi, bir yanda geleceği, bir yanda vicdan azapları bir yanda Mira.. Yaman kendini iki arada kalmış hissederken, eski ve yeni hayatındaki bütün açık hesapları kapatmak için büyük bir fırsat yakalar...

Medcezir Son Bölüm - Medcezir 18. Bölüm 17 Ocak 2014 izle

Mevlid Kandili, Mevlid Kandili nedir, Mevlid Kandilinde yapılacak ibadetler, Mevlid Kandilinde nasıl ibadet edilir, Mevlid Kandilinde ne yapılır, Mevlid Kandilinde nasıl namaz kılınır, Mevlid Kandilinde nasıl dua edilir, Mevlid Kandilinde okunacak dualar, Mevlid Kandilinde hangi dualar okunur, Peygamber Efendimizin hayatı, Hz. Muhammed (s.a.v), Mevlid Kandili mesajları, en güzel Mevlid Kandili mesajları, en yeni Mevlid Kandili mesajları, en değişik Mevlid Kandili mesajları, Mevlid Kandilinde yapılması gerekenler, Mevlid kandilinde oruç tutulur mu, Mevlid kandilinde kaç gün oruç tutulur,


Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (s.a.v) 'in doğduğu gün olan Rebiul-Evvel ayının 11. gününü 12. gününe bağlayan gece Mevlid Kandili olarak kutlanmaktadır.


Bu yıl Mevlid Kandili 12 Ocak 2014 Pazar'ı 13 Ocak 2014 Pazartesi'ye bağlayan gecedir.



Peki Mevlid Kandili'nin Anlamı nedir?

Mevlid, sözlük anlamı olarak "doğum zamanı" demektir. Peygamber Efendimiz, Rebiul-Evvel ayının 11. gününü 12. güne bağlayan gece dünyayı şereflendirdiği için bu mübarek gece Mevlid Gecesi, yani Peygamber Efendimizin doğum zamanı olarak idrak edilmektedir.

Peygamberimiz Hz. Muhammed (s.a.v.) 571 yılında Kameri aylardan Rebiü"l-evvel ayının 12. gecesi doğmuştur. Bu mübarek geceye "Mevlid Kandili" denir.

Bu gece, müslümanlar arasında yüzyılllardan beri büyük bir coşku ile kutlanmakta, Sevgili Peygamberimiz derin bir saygı ile anılmaktadır. Büyük Türk Alimi Süleyman Çelebi tarafından yazılan ve asıl adı "Vesiletün"necat" olan mevlid kitabı O"nun doğumunu, üstünlüğünü ve mucizelerini en güzel bir şekilde dile getiren değerli bir eserdir. Peygamberimizin doğum yıldönümlerinde okunan mevlidleri saygı ile dinlemek, O"nun mübarek ruhuna salât ve selâm okumak hiç şüphesiz büyük milletimizin Sevgili Peygamberimize olan engin sevgi ve bağlılığının bir ifadesidir. Bununla beraber, O"nun ahlâk ve fazilet dolu hayatını öğrenmek ve kendimize örnek almak başta gelen görevlerimizdendir. Asıl o zaman O"nun sevgisini ve hoşnutluğunu kazanmış oluruz.


Mevlit Kandiline Bu geceye Mahsus İbadetler Şu Şekilde Sıralanmıştır: 

1- Kur’ân–ı Kerim okunmalı; okuyanlar dinlenmeli; uygun mekânlarda Kur’ân ziyafetleri verilmeli; Kelamullah’a olan sevgi, saygı ve bağlılık duyguları yenilenmeli, kuvvetlendirilmeli.

2- Peygamber Efendimiz (sas)’e salât ü selâmlar getirilmeli; O’nun şefaatini ümit edip, ümmetinden olma şuuru tazelenmeli.

3-Kaza, nafile namazlar kılınmalı; varsa o geceye ait nakledilen namazlar, onlar da ayrıca kılınabilir; kandil gecesi, özü itibariyle ibadet ve ibadette ihsan şuuruyla ihya edilmeli.

4-Tefekkürde bulunulmalı; “Ben kimim, nereden geldim, nereye gidiyorum, Allah’ın benden istekleri nelerdir” gibi konular başta olmak üzere hayatî meselelerde derin düşüncelere girmeli.

5- Mü’minlerle helalleşilmeli; onlarla irtibatımız cihetinden rızaları alınmalı.

6- Üzerimizde hakları olanlar aranıp sorulmalı; vefa ve kadirşinaslık ahlâkı yerine getirilmeli

7-Geçmişin muhasebe ve murakabesi yapılmalı; ve şimdinin ve geleceğin plân ve programı belirlenmeli.

8-Günahlara samimi olarak tevbe ve istiğfar edilmeli; idrak edilen geceyi son fırsat bilerek nedamet ve inabede bulunulmalı.

9- Bol bol zikir, evrad ü ezkarda bulunulmalı.

10- Kişi kendine ve diğer Mü’min kardeşlerine hattâ isim zikrederek dualar etmeli.

11-Küs ve dargın olanlar barıştırılmalı; gönüller alınmalı; kederli yüzler güldürülmeli.

12- Sahabe, ulema ve evliya türbeleri ziyaret edilmeli; hoşnutlukları alınmalı; ve manevî iklimlerinde vesilelikleriyle Hakk’a niyazda bulunulmalı.

13- Yoksul, kimsesiz, öksüz, yetim, hasta, sakat, yaşlı olanlar ziyaret edilip, sevgi, şefkat, hürmet, hediye ve sadakalarla mutlu edilmeli.

14-Dini toplantılar, paneller ve sohbetler düzenlenmeli; va’z ü nasihat dinlenmeli; şiirler okunmalı; ilâhî ve ezgilerle gönüllerde ayrı bir dalgalanma oluşturmalı.

15- Kandil gecesinin akşam, yatsı ve sabah namazları cemaatle ve camilerde kılınmalı.

16-. O gece ile ilgili âyetler, hadîsler ve bunların yorumları ilgili kitaplardan ferden veya cemaaten okunmalı. 

17-Vefat etmiş yakınlarımızın, dostlarımızın ve büyüklerimizin kabirleri ziyaret edilmeli; iman kardeşliğine ait sadakati yerine getirilmeli.

18-Hayattaki manevî büyüklerimizin, üstadlarımızın, anne ve babamızın, dostlarımızın ve diğer yakınlarımızın kandilleri bizzat giderek veya telefon, faks yahut e–mail çekerek tebrik edilmeli; duaları istenmeli.

19- Bu kandil gecelerinin gündüzlerinde mümkün olduğunca oruç tutulmalı.
Simone de Beauvoir, Simone de Beauvoir kimdir, Simone de Beauvoir hayatı, Simone de Beauvoir google, Simone de Beauvoir doodle, Simone de Beauvoir google logosu, google, doodle,


Google ünlü kişiler için özel olarak hazırladığı Doodle logosunda 09 Ocak 2014 için Simone de Beauvoir logosuna yer verdi. Peki Simone de Beauvoir kimdir? Google neden Simone de Beauvoir doodle yaptı?

İşte Simone de Beauvoir 'un hayatı:

Simone de Beauvoir 9 Ocak 1908’de Paris’te Georges Bertrand ve Françoise (Brasseur) de Beauvoir çiftinin kızı olarak dünyaya gelmiştir. Geleneksel bir ailenin büyük kızıdır. Otobiyografisinin ilk bölümünde (Bir Genç Kızın Anıları) dinine ve ülkesine bağlı ataerkil bir ailenin sorumluluklarla donatılmış kızı olarak yaşadığı dönemden bahseder. Kişiliğinin koyu katolik annesinin ve bilinemezci babasının karşıtı olarak şekillendiği söylenebilir. Çocukluk ve ergenlik çağını etkileyen iki ilişkisinden biri kardeşi Helen diğeri arkadaşı Zaza ile olan ilişkisidir. Helen’in küçüklüğünden itibaren ona sürekli bir şeyler öğretmeye onu yetiştirmeye çalışmış ilişkisinde öğretici bir kaygı içinde olmuştur. Zaza ise trajik yaşamı ve ölümü ile Simone’nun karşılaştığı ilk sorunu oluşturuyordu. Matematik ve felsefede Baccalauréat sınavını geçtikten sonra Katolik Enstitüsü’nde matematik öğrenimi ve Saınte Marie Enstitüsünde yabancı dillerde yazın eğitimi gördü. Daha sonra Sobone’da felsefe eğitimi aldı. 1929’da seçkin Ecole Normale Superieure’ye kayıt olan ve Sabone’da kurs almakta olan Jean-Paul Sartre ile tanışır. Beavuvoir’un Ecole Normele’de eğitim gördüğü yanlış ve yaygın olan bir bilgidir. Ancak bu okuldaki Sartre ve felsefe gurubundaki diğer insanlar tarafından iyi tanınmaktadır. 1929’da felsefede Agregation başaran en genç öğrenci olur. Sartre o yıl birinci olur, Simone ise ikinci. Ancak herkes bilir ki de Beauvoir felsefede en iyi idi. Sartre’a birincilik erkek olduğu için verilmişti. Sorbonne’da iken hayatı boyunca bilinecek lakabı Castor(Cesur) edinecektir. 1943 yılında Simone Konuk Kız (L'Invitée) adlı Rouen okulundaki öğrencilerinden Olga Kosakiewicz ile olan kronik lezbiyen ilişkisinin öyküsünü yayınladı. Bu öykü aynı zamanda de Beauvoir ile Sartre arasındaki karmaşık ilişkiyi ve ilişkinin bu üçlü ilişkiden nasıl zarar gördüğünü anlatır Ve II. Dünya Savaşı'ndan sonra De Beauvoir Sartre’ın Maurice Merleau-Ponty ve diğer arkadaşları ile kurduğu Modern Zamanlar (Les Temps Modernes ) adlı politik gazetede çalışmaya başladı. De Beauvoir bu gazetede kendini geliştirdi ve ölümüne kadar editör olarak çalışmaya devam etti. Belirsizlik Ahlakı Üzerine (Pour Une Morale de L'ambiguïté , 1947) kitabında Fransız varoluşçuluğu etkileri farkedilmektedir. Kitapta çok sade bir biçimde Sartre’ın olmak ve hiçlik felsefeleri arasındaki geniş açıyı göstermektedir. De Beauvoir bir biseksüeldir. Ancak bir seminerde Nelson Algren’le tanıştığı 1947 yılına kadar kadar orgazma ulaşamamıştır. Chicago’da Beauvoir Algren ile ilişkisinde ilk orgazmını yaşar. Bu Fransa’da iki ayrı kitap olarak basılan İkinci Cins kitabına da ilham olur. Bu çalışma Amerika’da da The Second Sex olarak yayıncı Alfred A. Knoph’ın karısı Blance Knopf ‘un tavsiyesi üzerine Howard Parshley tarafından çevirilerek yayınlanır.
Kuddusi Müftüoğlu, Kuddusi Müftüoğlu hakemliği bıraktı, Kuddusi Müftüoğlu nerden aday, Kuddusi Müftüoğlu belediye başkan adayı, Kuddusi Müftüoğlu nereden belediye başkan adayı, Akparti Alanya, Alanya Belediye Başkan adayları, Akparti Alanya belediye başkan adayı, Mhp Alanya belediye başkan adayı, Chp Alanya belediye başkan adayı,


22 yıllık futbol hakemi Kuddusi Müftüoğlu hakemliği bıraktı. Kuddusi Müftüoğlu MHK'nin Alanya'daki seminerinde faal futbol hakemliğini bıraktığını açıkladı. 

Hakemliği bırakan Kuddusi Müftüoğlu'nun siyasete atılacağı bildirildi. Faal futbol hakemliğini bıraktıktan sonra siyasete atılacağını bildiren Kuddusi Müftüoğlu, Ak Parti'den Alanya Belediye başkanlığı için aday adayı olmayı düşünüyor. Bakalım Kuddusi Müftüoğlu, Ak Parti'nin Alanya Belediye Başkan Adayı olabilecek mi?
Kurtlar Vadisi Pusu, Kurtlar Vadisi Pusu son bölüm, Kurtlar Vadisi Pusu 210. bölüm, Kurtlar Vadisi Pusu fragman, Kurtlar Vadisi Pusu 210. bölüm fragmanı, Kurtlar Vadisi Pusu 210. bölüm özeti, fragman, dizi,


Kurtlar Vadisi Pusu 210. bölüm fragmanı yayınlandı. Kurtlar Vadisi Pusu hayranlarının merakla beklediği 210. bölüm fragmanı yayınlandı.

Kurtlar Vadisi 210. bölümde Polat Alemdar, Cahit ile konuşmaya karar veriyor. Polat Alemdar annesi ile yüzleşmesi sonrasında ne yapacak? Cahit ve Polat Alemdar karşılaşacak mı? Cahit Akif'i öldürecek mi? Tüm bu soruların cevabı ve çok daha fazlası Kurtlar Vadisi Pusu 210. son bölümde olacak. Kurtlar Vadisi Pusu 210. son bölüm Ocak Perşembe akşamı ekranlarda olacak.

Kurtlar Vadisi Pusu 210. Bölüm Fragmanı İzle


Galatasaray Chelsea, Galatasaray Chelsea maçı ne zaman, Galatasaray Chelsea hangi kanalda, Galatasaray Chelsea hangi kanal, gs chelse maçı hangi kanalda, gs chelsea maçı ne zaman, gs chelsea ilk maç ne zaman, Galatasaray Chelsea ilk maç ne zaman, Galatasaray Chelsea maçını canlı yayınlayan kanallar, Galatasaray Chelsea maçını canlı veren kanallar, Galatasaray Chelsea maçı canlı yayın bilgileri, Galatasaray Chelsea uydudan canlı veren kanallar, Galatasaray Chelsea uydudan şifresiz veren kanallar, 


Galatasaray Chelsea Maçı Ne Zaman Hangi Kanalda? 

Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray, 2. turda İngiltere'nin güçlü ekiplerinden Chelsea ile eşleşti. Galatasaray 2. tur ilk maçında Chelsea'yi Türk Telekom Arena Stadı'nda konuk edecek. 

Galatasaray-Chelsea maçı ne zaman hangi kanalda yayınlacak? Galatasaray-Chelsea maçı 26 Şubat 2014 tarihinde saat 21.45'te .................Tv'den canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray-Chelsea maçı 26 Şubat 2014 saat 21.45
Chelsea - Galatasaray maçı 19 Mart 2014 saat 21.45

Galatasaray Chelsea Maçını Canlı olarak izleyebileceğiniz kanallar:
-
-
-
-
-

Galatasaray - Chelsea Maçı Bilet Fiyatları 26 Şubat 2014>>

Galatasaray, Alex Telles, Galatasarayın yeni transferi Alex, Alex Telles kimdir, Alex Telles hangi takımdan geldi, Gs Alex transferi, gs ara transferde kimleri aldı, gs alex ile anlaştı mı, alex telles gs, alex telles galatasaray, 

Galatasaray, Gremio'dan 21 yaşındaki Alex Telles ile anlaşma sağladı. Transfer henüz netlik kazanmadı ama Alex Telles'in twitter hesabından yaptığı paylaşımlar bu trasnferin gerçekleştiği yönünde. 



Daha önceki twitlerinde Galatasaray'a geleceği için mutlu olduğunu söyleyen Alex, Twitter'da bir Aslan fotoğrafı paylaştı ve "Yılbaşından sonra geleceğim." dedi.

İşte Alex Telles'in o Tweeti :