FaceBook ta payla� Googlede Ara

Kaçak Gelinler Dizisi Kainat (Deniz Baysal) Kimdir?

Star Tv yaz sezonuna eğlenceli bir diziyle merhaba diyor. Ekranların sevilen dizilerinden biri olacağı söylenen Kaçak Gelinler dizisi 23 Haziran 2014 Pazartesi günü saat 20.00'da Star Tv ekranlarında seyirciyle buluştu. Kaçak Gelin 1. bölümü izlemek isteyenler yazımızın devamını okuyabilirler. 


Kaçak Gelinler Dizisinin Konusu: 

Biri gelinlik provasından, biri nikah masasından, biri düğün salonundan kaçan üç kadın;   Almilla, Şebnem ve Kainat’ın hayatlarının aşkına yetişmek için gittikleri  İzmir Adnan Menderes Havaalanı’nda yolları kesişir. Hayatı bir anda kesişecek ve kader ortaklıkları İstanbul’da da devam edecek, aşkı kovalayan üç kadının iç içe geçen hikayeleri, onları birbirine sımsıkı bağlayacaktır. İstanbul’a adım atar atmaz, hem de hiç farkında olmadan şöhret rüzgarına tutulan kızlarımız için hayli ışıltılı başlayan İstanbul macerası, giderek kabusa dönüşecek ve “Kaçak Gelinler” imiz, İstanbul duvarına toslayacaktır.  Üstelik bu İstanbul serüveninde, hayallerindeki “beyaz atlı prens”ler de onları hep hayal kırıklığına uğratır ve olaylar iyice içinden çıkılmaz bir hal alır. İstanbul’un zorlu şartlarında “yeni bir hayat” için kader birliği eden Kaçak Gelinler’i birbirinden komik ve hüzünlü günler beklemektedir. Hayatımın erkeği” arayışının sonu yok! “Kaçak Gelinler” zamanla bu gerçekle yüzleşecektir.




Kaçak Gelinler Dizisi Kainat Kimdir? Kaçak Gelinler Dizisindeki Kainat isimli oyuncu kimdir? Deniz Baysal Kimdir? Deniz Baysal'ın hayatı. Deniz Baysal fotoğrafları, Deniz Baysal evli mi, Deniz Baysal boyu kilosu,

Kaçak Gelinler dizisinde rol alan oyunculardan biri de güzel oyuncu Deniz Baysal. Kaçak Gelinler dizisinde "Kainat" karakterini canlandıran güzel oyuncu Deniz Baysal'ın hayatını sizler için araştırdık.



Kaçak Gelinler Dizisi (Kainat) Deniz Baysal Kimdir? Deniz Baysal Biyografisi




Deniz Baysal 5 Nisan 1991'de İzmir'de doğdu. İlk ve ortaokul öğrenimini Karşıyaka İlköğretim Okulunda tamamladı. Teğmen Ali Rıza Akıncı Anadolu Lisesi'nden mezun oldu. Şuan Celal Bayar Üniversitesin de Uluslararası Ticaret 1. sınıf öğrencisi. Tiyatro eğitimine 10 yaşında okul tiyatrosuyla başladı. Daha sonra 11 yıl boyunca Karşıyaka Belediye Tiyatrosunda görev aldı. İlk dizi projesi olan 'Derin Sular' İzmir'de çekildi ve 116 bölüm sürdü.Sonrasında 'Kalbim 4 Mevsim', 'Babalar ve Evlatlar', 'Kayıp Şehir' projelerinde yer aldı ve 'Soyak Siesta' 2012 reklam filminde oynadı.

FaceBook ta payla�

Kategori: , , , , ,

0 yorum