FaceBook ta payla� Googlede Ara

Diğer Yarım Dizisi Esma & Zeynep (Gonca Sarıyıldız) Kimdir?

"Diğer Yarım" dizisi ilk bölümüyle ATV ekranlarında yayınlandı. ATV sevilen dizilerine bir yenisini daha ekledi. ATV'nin yeni dizisi Diğer Yarım, yaz aylarının vazgeçilmez dizisi olacak gibi görünüyor. 



20 Haziran 2014 Cuma akşamı ilk bölümüyle seyirciyle buluşan "Diğer Yarım" dizisi, ilk bölümüyle seyirciden geçer not aldı. Dizinin reyting oranlarının yüksek olduğu söyleniyor. Peki Diğer Yarım dizisinin konusu ne? Diğer Yarım dizisinde kimler oynuyor? Diğer Yarım dizisindeki Esma ve Zeynep karakteri kim? Ganca Sarıyıldız evli mi?


Yapımcılığını NTC Yapım'ın üstlendiği Diğer Yarım dizisinde ikiz kardeşlerin birbirine kavuşması anlatılıyor. Çok küçük yaşta annesi ve babası ayrılan ikiz kardeşler Esma ve Zeynep, yıllar sonra tesadüf eseri karşılaşırlar. Diğer Yarım dizisi işte bu ikiz kardeşlerin başından geçen hikayeyi anlatacak.


Diğer Yarım dizisinde Esma ve Zeynep adındaki ikiz kardeşleri tek bir kişi canlandırıyor aslında. Yakından tanıdığımız güzel oyuncu Gonca Sarıyıldız, Diğer Yarım dizisinde Esma ve Zeynep karakterlerinin her ikisini birden canlandırıyor. 



Gonca Sarıyıldız kimdir?

Aslında Gonca Sarıyıldız'ı yakından tanıyoruz. Güzel oyuncu daha önce Muhteşem Yüzyıl dizisinde de rol almıştı. Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Mustafa'nın cariyesi Fatma Sultan karakterini canlandıran Gonca Sarıyıldız, Şehzade Süleyman'ın da annesi rolündeydi. 

10 Şubat 1986 yurtdışı doğumlu olan Gonca Sarıyıldız Ankara'da büyümüştür. Yeditepe Üniversitesi Tiyatro bölümünden mezun olan Gonca Sarıyıldız, Müjdat Gezen tiyatrosunda eğitim almış ve çeşitli oyunlarda da roller oynamıştır. 1.75 m boyunda 55 kilo olan Gonca Sarıyıldız, Diğer Yarım dizisinde Esma ve Zeynep karakteri ile karşımızda olacak. 

Gonca Sarıyıldız Fotoğrafları



FaceBook ta payla�

Kategori: , , , , , , ,

0 yorum