FaceBook ta payla� Googlede Ara

Kaderimin Yazıldığı Gün Dizisi Oyuncuları ve Konusu (Yeni Dizi)

Kaderimin Yazildiği Gün Dizisi Oyunculari ve Konusu (Yeni Dizi)

Özcan Deniz'in yeni dizisi, Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi ne zaman başlıyor, Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi konusu, Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi oyuncuları, Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde kimler oynuyor,

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz, yeni dizisiyle ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Fox TV'de yayınlanan "Karagül" dizisinden ayrılan başarılı oyuncu, yeni bir projeyle Star Tv ekranlarında boy gösterecek.


Özcan Deniz, "Kaderimin Yazıldığı Gün" dizisiyle yeni sezonda Show Tv ekranlarında olacak. Karagül dizisine tekrar dönen ancak gelen teklifleri değerlendiren Özcan Deniz, bu diziyle ilgili gelen teklife hayır diyemedi. Özcan Deniz'in aldığı ücret, Özcan Deniz Kaderimin Yaıldığı Gün dizisinden ne kadar alıyor, Özcan Deniz bölüm başı ne kadar alıyor, Özcan Deniz'in ücreti. Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi için rekor ücret teklifi aldığı da söylentiler arasında. Bölüm başına 96 bin Tl'ye anlaştığı söyleniyor.

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinin yönetmen koltuğunda Altan Dönmez oturuyor. Dizide Özcan Deniz'e Hatice Şendil eşlik edecek. Oyuncu kadrosu ve konusu ise ilerleyen günlerde belli olacak.

Kaderimin Yazıldığı Gün Dizisi 1. Bölüm Fragmanı İzle

FaceBook ta payla�

Kategori: , , , , ,

0 yorum