FaceBook ta payla� Googlede Ara

EOkul Veli Girişi - E-OKUL Veli Bilgilendirme Sistemi Giriş

e-okul giriş, e okula giriş, e okul veli girişi, e okul açılmıyor, e-okula nasıl girebilirim, e-okul sınav sonuçları, E-OKUL VELİ BİLGİLENDİRME GİRİŞİ, E-OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ, eokul sitesi, e-okul sitesi



2013-2014 eğitim öğretim yılının sonları yaklaşırken öğrencileri de not heyecanı sarmaya başladı. Özellikle TEOG sınavına giren 8. sınıf öğrencileri TEOG sınav sonuçlarını öğrenebilmek için E-okul Veli Bilgilendirme Sistemi'ni aşındırıyorlar. 8. sınıf TEOG merkezi sınav sonuçları Haziran ayının ilk haftası içinde açıklanacak. 

TEOG Sınav Sonucunuzu Öğrenmek için tıklayın>>>

E-okul Veli Bİlgilendirme Sistemine Giriş için tıklayın>>>

E-okul Veli Bilgilendirme Sistemine Giriş:

E-okul veli bilgilendirme sistemine giriş yapabilmek için öğrencinin okul numarası ve T.C. kimlik numarasının yanında bazı bilgilerin de bilinmesi gerekiyor. T.C. kimlik numarası ve okul numarasıyla sisteme giriş yapıldıktan sonra karşınıza gelen ekrandaki sorulara doğru cevaplar vermeniz ve sizden istenen bilgileri tam ve eksiksiz bir şekilde girmeniz gerekiyor. Bilgileri girdikten sonra açılan ekrandan Not kısmına tıklayarak öğrencinizin notlarını görebilirsiniz. 

E-okul Veli Bİlgilendirme Sistemine Giriş Yapamıyorum. E-okul açılmıyor.


E-Okula giriş yapamamanızın iki nedeni olabilir. Birinci neden bilgileri eksik yada yanlış yazmanız. Diğer neden iste sistemde yaşanan sunucu sorunu. E-Okul yoğun dönemlerde ( sınav sonucu, kayıt sonucu ve dönem sonları) yoğunluk nedeniyle sunucu sorunu yaşanabilir. 

E-Okul ile ilgili soru ve sorunlarınızı YORUM bölümünden yazabilirsiniz...


FaceBook ta payla�

Kategori: , , , , , , ,

0 yorum