FaceBook ta payla� Googlede Ara

Yedi Güzel Adam 1. Bölüm Özeti İzle 19 Nisan 2014

Yedi Güzel Adam dizisi 19 Nisan 2014 Cumartesi akşamı TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluştu. TRT'nin büyük ses getirecek projesi olan 7 Güzel Adam dizisi her Cumartesi TRT 1 ekranlarında. 7 Güzel Adam dizisinin 1. bölümünün özetini sizler için derledik. İşte 7 Güzel Adam dizisi 1. bölümde yaşananlar:


Dizinin başlangıcın da Erdem Bayazıt'ı, tanıdık. Yıllar önce okumak için terk ettiği şehire, geri dönerek geçmişleri kafasında tekrar canlanarak flash backlar izledik. Erdem Bayazıt ve arkadaşlarının geçmişte kalan bir kültürel gelenek olan, suç işleyeni herkesin önünde asmaya şahit olmuşlardı. Bunun bünye de nasıl bir etki bıraktığını hepimiz görüyoruz ki, mahallesine ilk girdiğin de bu aklında kalmıştı. 1974 yılına, tekrar geri dönerek eskiden okuduğu okulda tekrar görev alarak bir edebiyat öğretmeni olmuştu. Bundan dolayı kendisinden çok gurur duyuyor ve okula attığı ilk adımda en güzel anıları gözüne geliyor, duygulanıyordu.

"Yedi Güzel Adam" lakaplı arkadaşlarıyla geçirdiği güzel anıları tek tek hatırlıyordu. Özellikle bizi etkileyen ise okullun harap, çöküntü halinden kurtuluşu ve alt sınıfları soğuktan maruz kurtarma hikayesini gördük. Arkadaşlığın da en güzel şekilini gösterdi. El birliğiyle okulu hep beraber boyuyup, resmen çöküntü Kara Lise'yi, artık yep yeni hale getirebilmişlerdi. Bu sahneler de haliyle hepimiz etkilenmiştik.

Diğer yandan ise Erdem Bayazıt'ın, ailesini de tanıdık. GüzelYalı'nın, en elit ailesinden birisi ve en güzel konağına sahip kendi halinde yaşam süren aileydi. Diğer yandan ise Yedi Güzel Adamları tek tek hayatlarını hep beraber gördük. Cahit ve Amcası ile konuşmalarını dinledik. Evlilik ile öğütler verdi ve insanlar için evliliğin ne kadar önemli olduğunu anlattı. Bu sahneleri herkesin tekrar tekrar izlemesini öneriyoruz. Çünkü insanlara birbirinden başka hiç bir şeyin değerli olmadığını, evliliğin ve ailenin de ne kadar önemli olduğunu tek tek anlattı. Cahit'in, evlenememesi ve tüm arkadaşlarının evlenmesi ise Amcası, bu durumu resmen içerlemişti ve onunda evlenmesini istiyordu. Okulun 1. Günün de ise öğretmenleri ve yeni öğrencileri tek tek tanıyoruz. Erdem Bayazıt, okulu yavaş yavaş ve insanlarını inceleyip, onları tanımaya çalışıyordu. Öğretmenler odasına girdiğin de ise öğretmenlerin de şaşırmasına neden olacaktır. Eski arkadaşı Zehra ile karşılaşmıştı. Zehra, bu duruma çok sevinip, mutlu olmuştu. Okulun haylaz çocuğu Cevat ise, çok sorunlar çıkartacağı benziyor. Erdem Bayazıt, sınıfa giriş yaptığın da ise Cevat'ın, ukala hareketlerine karşılık ona edebiyattan büyük bir ders vermiştir. Bu sınıfı düzeltmesi için daha çok zamanı vardı, bakalım gelecek bölüm de bizi neler bekleyecek. Kaynak: 7guzeladam.com

Yedi Güzel Adam 1. Bölüm Özeti İzle >>

FaceBook ta payla�

Kategori: , , , , ,

0 yorum