FaceBook ta payla� Googlede Ara

Galatasaray-Chelsea Maçına Nasıl Bilet Bulabilirim?

Galatasaray Chelsea maçı, Galatasaray Chelsea 26 şubat 2014, Galatasaray Chelsea maçı bilet, Galatasaray Chelsea maçına nasıl bilet bulabilrim, 26 02 2014 Galatasaray Chelsea bilet fiyatları, gs chelsea bilet, gs chelsea maçına nasıl bilet bulurum, gs chelsea kombine kart satan, kombine satışı, kombine devir, gs kombinesi olan, Galatasaray Chelsea kombine satacak olan, Galatasaray Chelsea maçı biletleri ne zaman satışa çıkıyor, 

Şampiyonlar Ligi'nde temsilcimiz Galatasaray tarihi bir maça çıkıyor. 26 Şubat 2014 Çarşamba akşamı saat 21.45'te İngiliz devi Chelsea'yi Türk Telekom Arena Stadı'nda ağırlayacak olan Galatasaray rövanş için avantajlı bir skor elde etme peşinde.




Galatasaray-Chelsea maçı biletleri henüz satışa çıkmış değil. Galatasaray'ın biletlerinin satışını yaptığı resmi bilet sitesi bilet.galatasaray.org adresinde şuan Beşiktaş maçının biletleri satışta. Galatasaray-Chelsea maçının biletlerinin de bu hafta sonuna doğru satışa çıkmasını bekliyoruz. Ancak satışa çıkacak pek fazla bilet yok. Zira Galatasaray, Türk Telekom Arena Stadı için çok sayıda kombine satmış durumda. Beşiktaş maçı için satışa çıkan biletlere bakınca Chelsea maçında durumun daha da vahim olduğunu görebilirsiniz.

Galatasaray-Chelsea maçına nasıl bilet bulabilirim? 

Galatasaray-Chelsea maçına bilet bulabilmek için şansınız zor olsa da bazı alternatifler var. Öncelikle kombine kartı olan bir tanıdığınız ya da tanıdığınızın tanıdığı varsa ondan kombinesi alabilirsiniz. Bir maç için kombinesini size devredebilir (Tabi kendisi maça gitmeyecekse.). Diğer bir yöntem ise kombine kartlarını devredenlerin satış yaptığı www.viagogo.com.tr adlı bir site var. Aşağıdaki bağlantıya tıklayarak Viagogo sitesine gidip orada kombinesini satışa çıkaranlardan kombine kart almaya çalışmak. Viagogo sitesi güvenilir bir sitedir. Siz maça girip onay vermedikten sonra paranız karşı tarafa iletilmez. Bir nevi gittigidiyor sistemi gibi çalışıyor. İnşallah bilet bulabilirsiniz.

Sizin de bilet bulmak için farklı fikirleriniz ya da tavsiyeleriniz varsa yorum bölümünden bize yazabilirsiniz.

26 Şubat 2014 Galatasaray-Chelsea Maçı Bilet Fiyatları:
Bilet fiyatları henüz belli olmadı. Bilet fiyatı belli olur olmaz bu sayfadan fiyatlarını ve satış linkini bulabilirsiniz... 

Gs Chelsea Maçı Biletleri Ne Zaman Satışa Çıkacak? 

Bilet satış tarihi henüz belli olmadı. 

Türk Telekom Arena Stadı Oturma Planı:



26 Şubat 2014 Galatasaray-Chelsea Maçı 

BiletSatın Al

FaceBook ta payla�

Kategori: , , , ,

0 yorum