FaceBook ta payla� Googlede Ara

Eda Özerkan Survivor'da - Eda Özerkan Kimdir?

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği en çok izlenen yarışma programlarından biri olan Survivor, yeni yarışmacılarıyla ekrana çıkmaya hazırlanıyor. Acun Ilıcalı, Survivor 2014 yarışmasında yer alacak olan ünlüleri Twitter hesabından bir bir duyuruyor. Acun en son olarak Twitter hesabından yaptığı duyuruda, Survivor 2014 Ünlüler takımında yer alacak bir yarışmacıyı daha açıkladı.


Acun'un Twitter hesabından yaptığı açıklamada Survivor 2014 Ünlüler takımında yer alacak isimlerden biri de Eda Özerkan oldu. Survivor 2014 Eda Özerkan hakkında bilgileri sizler için derledik.


Survivor 2014'te Ünlüler takımında yarışacak olan Eda Özerkan kimdir? Survivor Eda 'nın hayatı, yazımızın devamında. Eda Özerkan ne iş yapıyor? Eda Özerkan mesleği ne? Eda Özerkan'ın oynadığı diziler? Eda Özerkan resimleri gibi bilgileri sizler için derledik.


Eda Özerkan kimdir?

Eda Özerkan 1984, Adana doğumlu Türk dizi oyuncusudur. Eda Özerkan Kadıköy Anadolu Meslek Lisesi’nden mezun oldu. Lise döneminde resim ve dans eğitimi aldı. 2002 yılında Beyaz Show’da Ejder’in İnci Taneleri’nden biri oldu. 2007 yılında Ekol Drama’dan oyunculuk eğitimi aldı.


FaceBook ta payla�

Kategori: , , , , , ,

0 yorum