FaceBook ta payla� Googlede Ara

Serenay Aktaş Kimdir? Serenay Aktaş Survivor 'a Katiliyor.

Serenay Aktaş, Serenay Aktaş kimdir, Serenay Aktaş survivor, Serenay Aktaş mesleği, Serenay Aktaş hayatı, Serenay Aktaş resimleri, survivor serenay aktaş, survivor serenay, survivor 2014 Serenay Aktaş,Serenay Aktaş Beyaz Show,


Acun Ilıcalı, Survivor 2014 için kolları sıvadı. Survivor 2014 yarışmasına katılacak isimler birbir belli olmaya başladı. Geçtiğimiz günlerde birkaç ünlünün ismi açıklanmıştı. Survivor ünlüler takımında yer alacak bir isim daha belli oldu. 


Survivor 2014 Ünlüler-Gönüllüler yarışmasında Ünlüler takımında yer alacak olan Tolga Karel ve Ahmet Dursun isimlerinden sonra Survivor'da yer alacak olan bir diğer ünlü de Serenay Aktaş oldu. Peki kimdir bu Serenay Aktaş? Serenay Aktaş hakkındaki bilgileri sizin için derledik.

Acun Ilıcalı Survivor 2014'te yer alacak iki ismi daha Twitter adresinden duyurdu. Acun, twitter adresinden paylaştığı mesajda "Survivor'da olacağı bugün kesinleşen 2 isim daha milli futbolcu Ahmet Dursun ve oyuncu Serenay Aktaş." dedi. Acun twitter'dan Survivor'da yer alacak isimleri duyurmaya devam ediyor. Bakalım Survivor 2014'te Ünlüler takımında kimler yer alacak? Survivor 2014 ünlüler takımında kimler yer alıyor?


Serenay Aktaş 
1 Ekim 1993 İstanbul doğumlu güzel oyuncu, aynı zamanda bayan futbolcudur. Profesyonel anlamda futbol oynanayan güzel oyuncu, birçok kulüpte top oynamış ve halen futbol yaşantısına devam etmektedir. Serenay Aktaş, Türk Malı, Şüphe, Yahşi Cazibe, Kalbim Seni Seçti ve Muhteşem Yüzyıl gibi ünlü dizilerde rol almıştır.

FaceBook ta payla�

Kategori: , , , , , ,

0 yorum