FaceBook ta payla� Googlede Ara

Kasımpaşa-Beşiktaş Maçı Ne Zaman Oynanacak? Kasımpaşa Beşiktaş Maçı Ne Zaman Tekrar Edilecek?

Kasımpaşa Beşiktaş, Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman, Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman oynanacak, Kasımpaşa Beşiktaş maçı ne zaman tekrar edilecek, Kasımpaşa Beşiktaş maçı tekrar, Kasımpaşa Beşiktaş maçı canlı, Kasımpaşa Beşiktaş maçı izle, 


Kasımpaşa-Beşiktaş maçı tekrar oynanacak. TFF, olaylı Kasımpaşa-Beşiktaş maçının tekrar oynanmasına karar verdi. Peki Kasımpaşa-Beşiktaş maçı ne zaman tekrar edilecek? 




TFF'nin İstinye'deki Federasyon binasında bugün yaptığı toplantıdan sürpriz bir karar çıktı. Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında oynanan Kasımpaşa-Beşiktaş maçının 30. dakikasında Kasımpaşalı Donk, sahaya giren ikinci topu eline almış ve bir müddet topu kucağında taşıdıktan sonra, Almeida gol pozisyonuna girince topu ona doğru atmış ve oyun kurallarını ihlal etmişti. Hakem düdük çalmış, maçı durdurmuş, Donk'a sarı kart göstermiş ve oyunu hava atışıyla tekrar başlatmıştı.

TFF, bugün yaptığı görüşmede maçın tekrar oynanmasına karar verdi. Kasımpaşa-Beşiktaş maçı ilerleyen günlerde federasyonun belirleyeceği bir tarihte tekrar oynanacak.

Kasımpaşa-Beşiktaş maçının oynanacağı tarih: 
(Federasyon açıkladığı zaman buradan bilgilendireceğiz.)

FaceBook ta payla�

Kategori: , , , , ,

0 yorum