FaceBook ta payla� Googlede Ara

Sevdaluk Dizisinde Çalan Şarkı - Samistal Yaylası

Sevdaluk, Sevdaluk dizisi, Sevdaluk dizisnde çalan çarkı, samistal yaylası, Sevdaluk dizisinde çalan şarkının sözleri, şarkı sözleri, samistal yaylası şarkı sözleri, show tv, rize, ardeşen, yaşar kurt, erdal özyağcılar, demet akbağ,

Show Tv'nin yeni dizisi "Sevdaluk" izleyiciyle buluştu. Sevdaluk dizisi tam bir Karadeniz dizisi. Özellikle dizide yer alan görüntüler ve şarkılar özenle seçilmiş ve adeta bir film tadında işlenmiş. 



Sevdaluk dizisi nerede çekiliyor diye merak edenler olabilir. Sevdaluk dizisi Rize Ardeşen'de çekiliyor. Ardeşen'in Hemşin yaylasında çekilen dizide özellikle "Samistal Yaylası" şarkısı izleyenleri adeta mest etti.

Güçlü oyuncu kadrosu, mükemmel görüntüleri ile Karadeniz insanını yansıtan dizi büyük hayran kitlesi oluşturacak gibi duruyor. Özellikle kullanılan çekim teknikleriyle diziye adeta bir film havası verilmiş. Görüntüler harika olmuş. Müzikler ise Karadeniz ezgilerini iliklerimize ulaştırıyor. Karadenizli olsun olmasın herkesin beğenisini kazanan Sevdaluk dizisinin ilk bölümünde Yaşar Kurt da "Samistal Yaylası" adlı türküyü seslendirdi. Biz de sizler için Samistal Yaylası türküsünü ve türkünün sözlerini sizler için bulduk.


Samistal Yaylasinun,
Neden erimez karı,
Sevdumda alamadum,
Böyledur dünya halı.

Yüksek dağların karı,
Erimeden akarmı,
Ben yürekten yanmışım,
Ateş beni yakarmı.

ÇamliHemşin deresi, 
Pazar Hemşin deresi
Gene öyle akarmı,
Akşamdan doğan aya,
Nazlı yarum bakar mı?

SÖZ Müzik : Anonim

FaceBook ta payla�

Kategori: , , , , , , ,

0 yorum