FaceBook ta payla� Googlede Ara

Kızılelma Dizisi Konusu Oyuncuları (2013 - TRT Yeni Dizi)

Kızılelma, Kızılelma dizisi oyuncuları, Kızılelma dizisinin konusu, Kızılelma fragman, Kızılelma oyuncu kadrosu, Kızılelma yönetmen, Kızılelma oyuncuları, Osman Sınav, Furkan Palalı kimdir, murat altay, Kızılelma dizisinde kimler oynuyor, Kızılelma dizisi nerede çekiliyor, Kızılelma dizisi ne zaman gösterime giriyor, Kızılelma trt, trt1, Kızılelma dizisi şarkıları, Kızılelma dizisinde çalan şarkılar, 


TRT sevilen dizilere bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. Tecrübeli yönetmen Osman Sınav imzalı bir yapım daha TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşuyor. 

Kızıl Elma Dizisi çok yakında TRT 1'de

Osman Sınav yönetmenliğinde çekimleri devam eden "Kızılelma" dizisinde genç oyuncularla birlikte tecrübeli isimler rol alıyor. Yakışıklı manken ve oyuncu Furkan Palalı, Kızılelma dizisinde karşımıza Murat Altay rolünde çıkıyor. Polisiye tarzda olan dizinin çekimleri devam ediyor. Yakın zaman dizinin TRT 1 ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Kızılelma Dizisinin Konusu: 

Türkiye'nin milli birlik ve beraberliğini korumak için yola çıkmış ve bu uğurda and içmiş olan bir avuç adam ve bir kadının mücadelesi anlatılan dizide, kahramanlarımızın özverili hayatı ekrana yansıtılıyor.

FaceBook ta payla�

Kategori: , , , , , , , , ,

0 yorum