FaceBook ta payla� Googlede Ara

Tarık Çamdal Kimdir?

Tarık Çamdal, Tarık Çamdal kimdir, Tarık Çamdal Galatasaray, Galatasaray Tarık Çamdal, Tarık Çamdal oynadığı takımlar, Tarık Çamdal hangi takımda oynuyor, Tarık Çamdal hangi mevkide oynuyor, Tarık Çamdal mevkisi, Tarık Çamdal sol bek, Tarık Çamdal hangi takıma transfer oldu, Galatasaray, Beşiktaş, Fenerbahçe, Milli takım sol beki Tarık Çamdal, Tarık Çamdal hayatı, Galatasaray'ın yeni transferi,


Fatih Terim'in A Milli takım kadrosuna gençleri ve yeni yetenekleri çağırmasıyla ismini duymaya başladığımız Tarık Çamdal, performansıyla adından söz ettirmeyi başardı. 

3 büyüklerin gündeminde olan başarılı futbolcu Tarık Çamdal, şuan Eskişehirspor forması giyiyor. Eskişehirspor'da sol bek mevkiinde oynayan başarılı futbolcunun szöleşmesi 2013-2014 sezonunun sonunda sona eriyor. Şu sıralar Galatasaray'ın gündeminde olan başarılı sol bek, bakalım sezon sonunda hangi takıma gidecek?



Geçen yıl Alper Potuk transferinde karşı karşıya gelen Fenerbahçe ve Galatasaray, bu sefer de Tarık Çamdal için karşı karşıya gelmişti. Ancak transferi mutlu bir şekilde bitiren Galatasaray oldu.

Tarık Çamdal, Galatasaray ile 5 yıllığına anlaştı.

Tarık Çamdal Biyografisi: 

Tarık Çamdal (24 Mart 1991):

Aslen Kayserili olan Tarık Çamdal, Almanya doğumlu gurbetçi futbolcularımızdandır. Almanya'da çeşitli takımların alt yapısında oynayan ve yeteneğini geliştiren Tarık, 2011-2012 sezonunda Eskişehirspor'a transfer oldu. Daha önce tercihini Almanya A Genç Milli takımından yanan kullanan ve 9 maç oynayan Tarık Çamdal, daha sonra Türk Milli Takımını seçmiştir. Geçtiğimiz günlerde de Fatih Terim tarafından A Milli Takım kadrosuna çağrılmıştır.

FaceBook ta payla�

Kategori: , , , , , ,

0 yorum